Epostlistor i klubben

Vi har olika epostlistor för våra intresseområden.

Anmäl dig till medlemslistan plus de listor som är av intresse.

På detta sätt får du som medlem snabbt information som rör dig.

Adress Klicka för prenumeration Syfte med listan
This is a mailto link Medlemmarna Meddelanden till alla medlemmar från klubben
This is a mailto link Träning För träning och motion
This is a mailto link Tävling För tävling och ungdomsverksamhet
This is a mailto link Långfärd För långfärd och havspaddling

Fastighetsgruppen

För medlemmar i fastighetsgruppen
This is a mailto link Uthyrningsgruppen För medlemmar i uthyrningsgruppen
This is a mailto link Smitten För oss med kajak vid Smittska udden
This is a mailto link Styrelsen För styrelsens interna meddelanden. Kan användas av föreningens medlemmar för att skicka officiella meddelanden till styrelsen.

Epost-listor

Listorna fungerar så att man skickar ett email till en lista på formen ”This is a mailto link”. Det distribueras automatiskt till alla som prenumererar på listan och arkiveras dessutom, så att man i efterhand kan gå in och läsa gamla meddelanden. Listan ”This is a mailto link" är speciell, för det är klubbens officiella kanal. Den kommer bara att användas för officiella meddelanden från klubben. Inga diskussioner ska förekomma på listan. Meddelanden från styrelsemedlemmar distribueras direkt, medan meddelanden från andra medlemmar måste godkännas av en moderator. Kallelse till årsmöte, inbjudan till vårfix/höstfix är exempel på sådant som kommer att avhandlas på listan. Eftersom vi skickar viktig information denna väg så är det obligatoriskt för åtminstone en medlem per familj att prenumerera på den.

Övriga listor är diskussionslistor, där medlemmar med ett visst intresse kan diskutera och samordna sin verksamhet. Det är frivilligt att prenumerera. Varje lista kommer att ha en administratör som godkänner anmälningar till listan och hanterar inställningar för den. För att bli medlem i en epost-lista klickar man på en av länkarna ovan och amäler sig. När man har godkänts så får man ett mail som beskriver hur man kan sköta sina personliga inställningar och hur man avanmäler sig om man inte längre vill prenumerera.

Uppdaterad: 2015-10-26 19:40
Skribent: Mikael Bernsten

Hitta Näsets PK på FACEBOOK.