Öppethållande av klubbhus

Klubbhuset hålls öppet vid vissa tider så att även medlemmar utan nyckel till klubbhuset kan delta i träningar.

Säkerhet

Den som håller öppet bör alltid säga till ifall någon ger sig ut med för tunn klädsel, väljer en för rank kajak, paddlar för långt ut från stranden eller i övrigt inte följer vedertagna regler.

Vem håller öppet?

Medlemmar med klubbhusnyckel turas om att hålla öppet. Vem som är ansvarig en viss dag framgår av listan som nu finns på nätet. Öppethållande skall alltid vara beredd att svara på frågor från nya medlemmar om kajakval, paddlar, inställning av sitsen, mm.

Rutiner för öppethållande

Ansvarig öppethållare enligt bemanningslista, se länk nedan, och enligt hålltider nedan, ser till att låsa upp klubbhuset på träningstider på vardagar och helgdagar för ombyte. Klubbhuset låses av ansvarig öppethållare och träning startar. Klubbhuset öppnas igen efter träning av ansvarig öppethållare.

Den som håller öppet ansvarar även för att ta fram fika ur frysen och kylskåp och se till att det ställs tillbaka efter fika. Öppethållare ska städa, vägledning finns anslagen i nya städrummet och signeringslista finns vid herrarnas omklädningsrumsdörr. Öppethållaren ansvarar för att klubbhuset är stängt, släckt och låst när han går hem eller lämnar över ansvaret till annan nyckelhavare som stannar kvar efter tidpunkt för låsning av klubbhus.

Länk till bokning, lösen får du i det årliga utskicket, eller av styrelsen.

Städrutiner för öppethållare

Instruktion och vägledning finns anslagen i nya städrummet. Signeringslista finns vid herrarnas omklädningsrumsdörr vilken du sätter din signatur på när du städat.

När på dagen du städar avgör du själv.

Hålltider

Dessa tider gäller Måndagar och Onsdagar under säsong, se bemanningslista för närmare information om datum.

17:40: Upplåsning klubbhus.

17:40 - 18.00: Ombyte, eventuell kajakfördelning för nya medlemmar.

18.00 - ca.19.30: Paddling, klubbhuset är låst.

19.30 - 20.30: Dusch, bastu och fika.

21.00: Låsning klubbhus.

Dessa tider gäller Söndagar under höst och vinter halvåret, se bemanningslista för närmare information om datum.

10.00: Upplåsning klubbhus.

10.00 - 10.20: Ombyte, eventuell kajakfördelning för nya medlemmar.

10.20 - 11.30: Paddling, klubbhuset är låst.

11.30 - 13.00: Dusch, bastu och fika.

13.00: Låsning klubbhus.

Uppdaterad: 2015-10-26 19:31
Skribent: Anders*

Hitta Näsets PK på FACEBOOK.