Hoppa till sidans innehåll

Julmys 2021

17 NOV 2021 20:51
Julmys med tomtegröt, skinka och goda skratt.
  • Uppdaterad: 17 NOV 2021 20:51

Vi välkomnar alla medlemmar, ungdomar och vuxna på julmys. I år lite annorlunda i och med att vi fortfarande är i en pandemi.
.
Lördagen den 11 december kl 13. 
.
Serveringen kommer vara ganska lika höstfixardagen, fast tomtegröt på första tallriken, vörtbröd skinka och något mer på andra och sötsaker på tredje. Man kommer alltså få färdiga tallrikar för att få ett flöde som minimerar trängsel.
Vi kommer ha begränsat deltagarantal till max 50 personer, först till kvarn på anmälningsfunktionen! Blir det fint väder kommer kommer vi uppmana till att sitta utomhus, i alla fall en stund. Vi kommer även att sprida ut dukade bord inomhus.
Alltså viktigt att man anmäler sig och om man skulle få förhinder avanmäler sig så man inte tar upp plats för någon annan. Vi förutsätter att alla följer folkhälsomyndighetens rekommendationer vilka bl.a. innebär att vuxna som inte är fullvaccinersade bör hålla avstånd till andra människor.
.
Lämpligt att det bildas olika träningsgrupper för förmiddagen med olika inriktningar som utlyser sina träningsplaner i förväg och kör ett pass innan julmyset!
.
Skribent: Nico Hengst
E-post: Adressen Gömd

Ullmax - Stöd NPK

 

Näsets PK i
sociala medier

Näset paddlarklubb på Facebook

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Näsets PK - Kanot
Alfred Gärdes väg 110
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031403488, 031402237
E-post: This is a mailto link

Se all info