Hoppa till sidans innehåll

Vinterträning

11 MAR 2018 12:56
Då det börjar bli kallt i vattnet så övergår många framöver till landbaserad träning (löpning, gym, paddelmaskin mm.). Från 2 november är det också vinterschema för öppethållning på söndagar som gäller.
  • Uppdaterad: 12 OKT 2020 15:05

Vi går över på höstschema vad gäller öppethållning från och med 2 november vilket innebär att städning och öppethållning för träning sker på söndagar kl 10Måndagspaddling med ledare är över för säsongen men den återkommer igen till våren.

Ungdomsträning pågår som vanligt kl 18:00 på tisdagar och torsdagar men då inomhus och de har företräde till gym och paddelmaskiner så stäm av med någon av ledarna när du kommer upp så att alla får plats.

Måndag och onsdag är det säkert medlemmar på plats och tränar men då det inte finns något officiellt schema dessa dagar vintertid så kan det vara bra att kolla på facebook eller med någon som har tagg så du vet om det är folk på plats om du inte har egen tagg. Ni som har tagg och ska träna kan med fördel posta på vår facebooksida så vet andra att det är öppet och finns sällskap.

Om du fortsätter paddla i höst/vinter så tänk på att det blir mörkt tidigt och är kallt i vattnet så håll dig nära land, ta eventuellt en stabilare kajak och paddla gärna med sällskap.

Skribent: Carl Magnus Isaksson

Ullmax - Stöd NPK

 

Näsets PK i
sociala medier

Näset paddlarklubb på Facebook

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Näsets PK - Kanot
Alfred Gärdes väg 110
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031403488, 031402237
E-post: This is a mailto link

Se all info